Робимо гілочку сакури з цукерок
Представляємо майстер-клас з букетів із цукерок своїми руками:
- Починаємо з гофрованого паперу рожевого кольору вирізати прямокутник зі сторонами 12 та 18 см.
- З одного кута відрізаємо прямокутник, що дорівнює половині довжини і ширини первісної фігури.
- На дріт, обмотаний зеленим гофрованим папером, кріпимо прямокутник у вигляді тюльпанчика і всередину кладемо цукерку.
- Повертаємо стрічкою посередині отриманого тюльпану, тим самим кріплячи цукерку всередині квітки.
- Зав’язуємо стрічку, щоб у середині квітки була видна обгортка цукерки.
- На дерев’яну шпажку прикручуємо всі зроблені квіти зеленою стрічкою, щоб вийшла гілочка з квітами.
- На пакувальну сітку кладемо отриману гілочку і загортаємо її як звичайний букет, зав’язуючи красивою стрічкою в тон.
Наша квітуча гілочка сакури готова. Тепер можна вирушати в гості та дарувати її ласунам та поціновувачам чудової майстерності.